TELC – DHURATA MË E MIRË E VITIT, GJUHA GJERMANE!

Start time 2023-12-20
Finished Time 2024-07-25 09:25
Content

Nëse gjithmonë keni menduar se cila do të ishte dhurata perfekte për veten dhe miqtë tuaj, ne kemi përgjigjen. Filloje Vitin e Ri me një gjuhë të re!
Mëso gjermanisht vetëm në 6 javë nëpërmjet praktikës dhe metodave të reja të didaktikës në një qendër të specializuar dhe certifikuar për mbrojtjen e gjuhës gjermane.
Ju gjithashtu do ti jepni vetes mundësinë për të mësuar gjuhën gjermane të profesionit.
Si shpërblim I gjithë punës dhe përkushtimit tuaj ju do të pajiseni me certifikatën telc që ju hap dyert e suksesit , e njohur në të gjithë botën.
Na kontaktoni:
📍Rruga “Milto Tutulani”, Pallati nr 4, përballë Fakultetit të Drejtësisë, Tiranë
📞tel: 0694045875
📩telc.albania@dekra.com