DEKRA Akademie ju ofron:
Mësim falas të gjuhës gjermane nga niveli A1 deri në B2 Pflege;
Pajisje me Certifikate Telc, e njohur në gjithë botën;
Përgatitje profesionale teorike dhe praktike falas për licensën gjermane;
Përgatitje falas për licensën gjermane
Të ardhura mujore të larta dhe standarte europiane     

pergatitje

PËRGATITJE FALAS

Përgatitje falas për provimin e lejes së ushtrimit të profesionit të infermierit në Gjermani

mesim falas

MËSIM FALAS

Mësim falas i gjuhës gjermane në

Tiranë, Durrës, Fier, Shkodër, Elbasan, Korçë, Dibër, Kukës, Vlorë!

mbeshtetje 2

MBËSHTETJE

Mbështetje në procesin e transferimit, integrimit dhe fillimit të punës në Gjermani.

vende pune

VEND PUNE

Vend pune i garantuar në spitale, klinika dhe qendra të kujdesit shëndetësor, qendra të rehabilitimit geriartik

paga

PAGË DUKE FILLUAR NGA 2800 EURO

Të ardhura mujore duke filluar nga 2800 Euro – 3900 Euro bruto.

kontrate pune

KONTRATË PUNË

Kontratë pune si infermier i licensuar dhe lejeqëndrim për të punuar e jetuar në Gjermani