BËJI VETES DHURATËN MË TË MIRË!

Start time 2023-12-20
Finished Time 2024-06-21 05:33
Content

DEKRA Akademie, zgjedhja e duhur për të gjithë studentët të cilët kanë përfunduar studimet në infermieri, kanë licensë ushtrimi profesioni ose janë në proces marrje license.
Le të mos harrojmë risinë e këtij viti, ku përvec infermierëve mund të bëhen pjesë e DEKRA Akademie edhe profesionet e tjera si : Mekanik, Elektricist, Specialist Kondicioneri, IT, Edukator si dhe Shofer Kamioni.
Ne ju ofrojmë një mundësi unike për të gjithë ata që janë të interesuar për të ndërmarrë një rrugëtim të suksesshëm profesional në Gjermani.
Zgjidhni DEKRA Akademie dhe dhuroi vetes një karrierë të suksesshme.
Dhuroi vetes këtë vit punësimin e dëshiruar për të punuar atje ku gjithmonë ke ëndërruar në spitalet dhe klinikat më të mira në Gjermani.
Tek ne do të gjeni sigurim të kontratave të punës, si edhe mbështetjes në procesin e transferimit, integrimit dhe fillimit të punës në Gjermani.
REGJISTROHU TANI:
Aplikoni nëpërmjet plotësimit të formularit online në dekra.al,
në rrjetet sociale,
në emailin zyrtar regjistrime.al@dekra.com,
nëpërmjet numri të telefonit 0694045870
ose duke u paraqitur fizikisht në ambientet tona.