Mirë se vini në DEKRA Akademie

Start time 2023-05-26
Finished Time 2024-05-19 06:09
Content

DËSHIRON TË KESH NJË TË ARDHME TË SIGURT SI INFERMIER NË GJERMANI?

Willkomen në DEKRA Akademie!

DEKRA Akademie hap dyert për të gjithë studentët të cilët kanë përfunduar studimet në infermieri, kanë licensë ushtrimi profesioni ose janë në proces marrje license.

Të zgjedhësh DEKRA Akademie është rruga më e sigurt për ju drejt Gjermanisë sepse

Ofron punësim të sigurt,

Trajnim të infermierëve të diplomuar për gjuhën gjermane,

Licensim si infermierë në Gjermani,

Sigurim të kontratave të punës, si edhe mbështetjes në procesin e transferimit, integrimit dhe fillimit të punës në Gjermani.

Ne ju themi Willkommen në DEKRA Akademie, në vendin që ju shpërblen me karrierën e suksesshme që gjithmonë keni ëndërruar.

Willkommen në vendin ku ti merr mësim profesional të gjuhës gjermane nga një staf i kualifikuar me një përvojë të gjatë.

Willkommen në akademinë që të ofron kurse sipas niveleve A1 deri në B2, pajisje me certifikatën Telc e njohur në të gjithë botën.

Willkommen në vendin që të ofron praktikë profesionale me metodat më bashkëkohore si dhe përgatitje për licensën gjermane të Infermierisë nga një staf I kualifikuar i trajnuar në Gjermani, me orare fleksibël.

Willkommen në të vetmen akademi që ju pajis me licensën e përjetshme gjermane URKUNDE e cila ju mundëson lejeqëndrim për të jetuar e punuar në klinikat dhe spitalet më të mira gjermane

.DEKRA Akademie mendon jo vetëm për ju si student por edhe për familjarët duke ofruar për bashkëshortët tuaj mësim falas  të nivelit A1 të gjuhës Gjermane.

Ne ju hapim dyert në akademine që të mundëson të punosh në Gjermani me të njejtet të drejta si infermierët gjerman.

Ne ju themi Willkommen në akademinë që të mundëson të vlerësohesh me pagat më të larta, 2800-3800euro muaj/bruto .

Willkommen në vendin që të mundëson punësim ne klinikat, spitalet qendrat e kujdesit shëndetsor më të mira në Gjermani, si dhe të jeni  pjesë e një ekipi të kualifikuar ndërkombëtar me standarte të larta .

DEKRA Akademie ka një eksperiencë disa vjecare që prej vitit 2015, dhe mund të themi me bindje të plotë se gjatë gjithë këtyre viteve kemi njohur vetëm suksese.

Prandaj ju themi  WILLKOMMEN  në DEKRA Akademie, e vetmja derë e sigurt e karrierës suaj.

REGJISTROHU TANI

Aplikoni nëpërmjet plotësimit të formularit online në dekra.al,

në rrjetet sociale,

në emailin zyrtar regjistrime.al@dekra.com,

nëpërmjet numri të telefonit 0694045870

ose duke u paraqitur fizikisht në ambientet tona.