Regjistrohu tani në DEKRA Akademie!

Start time 2023-01-16
Finished Time 2024-04-12 18:49
Content

Për infermierët e interesuar që duan të punojnë e jetojnë në Gjermani, ju ftojmë të bëheni pjesë e programit të DEKRA Akademie me module dhe trajnime profesionale.

Me DEKRA Akademie ti :
Mëson falas gjuhën gjermane bashkë me terminologjinë e profesionit.
Përgatitesh falas për licencën e përjetshme të infermierisë.
Siguron kontratë pune dhe lejeqëndrim në Gjermani.

DANKE DEKRA!