GJERMANIA PO JU PRET!

Start time 2024-05-19 04:18
Finished Time 2024-05-19 04:18
Content

Nëse je Infermier, Fizioterapist, Mekanik, Elektriçist, Shofer Kamioni IT ose Specialist Kondicioneri atëherë Gjermania po të pret ty.

DEKRA Akademie është vendi i duhur që ju përgatit në të gjitha proceset e rrugëtimit tuaj drejt Gjermanisë, duke e nisur me mësimin e gjuhës gjermane nga niveli A1 deri në B2 Pflege për tu pajisur me çertifikatën telc të njohur në të gjithë botën.

Këtu do të gjeni si përgatitje teorike nga një staf I kualifikuar me përvojë të gjatë profesionale edhe praktikë për licensën gjermane URKUNDE e cila do tju japi mundësinë të punoni në spitalet dhe klinikat më të mira me të njëjtat të drejta si kolegët tuaj gjerman.

Pas gjithë rrugëtimit tuaj në DEKRA Akademie do të shpërbleheni me kontratë pune si infermier i licensuar dhe lejeqëndrim për të punuar e jetuar në Gjermani.

Eja në DEKRA Akademie dhe hidh hapin e sigurt drejt suksesit në karrierën tuaj në Gjermani.

REGJISTROHU TANI:
Aplikoni nëpërmjet plotësimit të formularit online në dekra.al,
në rrjetet sociale,
në emailin zyrtar regjistrime.al@dekra.com,
nëpërmjet numri të telefonit 0694045870
ose duke u paraqitur fizikisht në ambientet tona.