TELC – MËSO DHE MBRO GJUHËN GJERMANE

Start time 2024-05-19 04:13
Finished Time 2024-05-19 04:13
Content

Nëse deri më tani keni hezituar për të mësuar gjuhën gjermane sepse keni menduar se është e vështirë për tu përvetësuar siç duhet, zgjedhja e duhur për ju është telc.

Në telc ti mëson gjermanisht në një kohë shumë të shkurtër vetëm në 6 javë nëpërmjet praktikës dhe metodave të reja të didaktikës në një qendër të specializuar dhe certifikuar për mbrojtjen e gjuhës gjermane.

Në telc ju do të keni mundësinë të bëni kurse përgatitore, me qëllim njohjen e përmbajtjes dhe modelit konceptual të provimit për të gjithë të interesuarit si dhe të jepni provimin e mbrojtjes së gjuhës gjermane të cilat zhvillohen nga ekspertë kryesorë të didaktikës dhe specialistë të testeve dhe korrigjohen në Gjermani.

Regjistrohu tani:
Rruga “Milto Tutulani”, Pallati nr 4, përballë Fakultetit të Drejtësisë, Tiranë
Tel: 0694045875
telc.albania@dekra.com