Je i interesuar për një karrierë profesionale në Gjermani?

Start time 2024-06-21 04:35
Finished Time 2024-06-21 04:35
Content

MERR DREJTIMIN E DUHUR, EJA NË DEKRA AKADEMIE!

DEKRA Akademie e zhvillon aktivitetin e saj në Shqipëri prej vitit 2015 në fushën e infermierisë duke ofruar punësim të sigurt, nëpërmjet trajnimit të infermierëve të diplomuar për gjuhën gjermane, licensimit si infermierë në Gjermani, sigurimit të kontratave të punës, si edhe mbështetjes në procesin e transferimit, integrimit dhe fillimit të punës në Gjermani.

Pjesë e programit të DEKRA Akademie mund të bëhen të gjithë të diplomuarit në infermieri, me liçensë ushtrimi profesioni ose në proces marrje license.

Dekra Akademie ju siguron

Mësim falas i gjuhës gjermane

Kurse sipas niveleve A1 deri në B2, deri tek certifikata telc, celësi i suksesit tuaj.

Praktikë profesionale si dhe përgatitje falas për licensën gjermane të Infermierisë

Nga personel i trajnuar në Gjermani, me orare fleksibël.

DEKRA Akademie ju mundëson:

Punësimin e sigurt në qëndrat spitalore më të rëndësishme të Gjermanisë.

Kontratë pune si infermier i licensuar dhe lejeqëndrim për të punuar e jetuar në Gjermani

Pagë  me të ardhura të larta nga 2.800-3900 euro në muaj/bruto

në 120 punëdhënës në mbi 2000 qytete të shpërndara në të gjithë Gjermaninë

Mundësi për t’u rritur në karrierë.

Standarte Europiane.

Risia më e vlefshme e këtij viti është se DEKRA Akademia ka menduar edhe për familjen tuaj, duke ofruar për bashkëshortet tuaj kursin A1 Falas.

 Studentët tanë janë shprehur vazhdimisht pse zgjedhin DEKRA Akademie. Ata theksojnë punësimin e sigurt që DEKRA Akademie ju mundëson, pagat e larta, kushtet moderne të mësimdhënies, stafi i kualifikuar dhe gjithmonë mbështetës në çdo fazë që kalojnë.

Në këto vite suksesi ka qënë ai që ka folur për DEKRA Akademie, sepse DEKRA Akademie realizon çfarë premton.

Infermierët, të cilët janë trajnuar në DEKRA Akademie tashmë janë pjesë e stafit të spitaleve, klinikave, qendrave të kujdesit shëndetësor, qendrave të rehabilitimit geriartrik, pjesë e një ekipi të kualifikuar ndërkombëtar me standarte të larta në Gjermani.

Njëri prej tyre mund të jesh ti!

Për t’u regjistruar nevojitet:

-Diplomë bachelor infermieri
-Listë notash
-Pasaportë ose ID
-Urdhëri i infermierit.

Ju mirëpresim në qytetet kryesore të Shqipërisë!
Selitë e DEKRA Akademie i gjeni në : Tiranë, Durrës, Fier, Shkodër, Elbasan, Korçë, Dibër, Kukës, Bulqizë, Berat, Vlorë, Gjirokastër e Sarandë!

Aplikoni në DEKRA Akademie nëpërmjet plotësimit të formularit online në dekra.al, në rrjetet sociale, në emailin zyrtar regjistrime.al@dekra.com, nëpërmjet numri të telefonit 0694045870 ose duke u paraqitur fizikisht në ambientet tona.

DEKRA Akademie, Dera e sigurt për të ardhmen tuaj profesionale

REGJISTROHU TANI!