Kush jemi?

DEKRA Akademie, mundëson komunikimin dhe bashkëpunimin me punëdhënësit gjermanë, duke
lehtësuar procesin e njohjes së diplomave në Gjermani.

Misioni i kësaj kompanie është lehtësimi i migrimit të ekspertëve nga Shqipëria në vendet e Bashkimit
Europian, kryesisht në Gjermani.