INTEGRIMI

Që prej ditës së parë në Gjermani, punonjësi i integrimit do të jetë në anën e tyre për t’i ndihmuar në të gjitha aspektet e fillimit të një jete të re e të sigurt.
Punonjësi i integrimit do asistojë: për dokumentacionin për transferimin në Gjermani, si edhe për shumë çështje të tjera si regjistrimi te autoritetet (“Einwohnermeldeamt”), hapja e një llogarie bankare, kontrata për telefon etj. Ky person do të jetë në dispozicionin tuaj për të gjitha pyetjet bazë për njohjen e qytetit (vendndodhjen e farmacisë, supermarketit etj.) dhe do ndihmojë me të gjitha çështjet burokratike.